Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
30 грудня 2017 08:32

В контрольних пунктах в`їзду-виїзду було оформлено 33 тисячі осіб та 4,8 тисяч транспортних засобів. Відмітимо, що пасажиро-транспортний потік через лінію розмежування характеризувався певним зменшенням у порівнянні з попереднім днем.

Військовослужбовці Держприкордонслужби разом із взаємодіючими органами продовжують нести службу на лінії розмежування в районі проведення АТО та здійснювати перевірку пасажирів і транспортних засобів. 

Загалом учора в контрольних пунктах в`їзду-виїзду було оформлено 33 тисячі осіб та 4,8 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8180 осіб та 1150 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8420 осіб та 1580 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4505 осіб та 1005 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4870 осіб та 1045 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7000 осіб.

Відмітимо, що минулої доби пасажиро-транспортний потік через лінію розмежування характеризувався певним зменшенням у порівнянні з попереднім днем.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 100/100; «Мар’їнка» – 50/250; «Новотроїцьке» – 40/40; «Гнутове» – 70/50.

В «Новотроїцькому» прикордонники Донецького загону виявили автомобіль, яким до тимчасово неконтрольованої території перевозили товари з порушеннями. Автівкою намагались незаконно перевезти товари народного вжитку загальною вартістю майже 100 тисяч гривень. Транспортний засіб та виявлений крам передано взаємодіючим структурам для прийняття правового рішення.

У КПВВ «Мар’їнка» та «Майорське» співробітникам Держприкордонслужби 5 разів пропонували неправомірну грошову винагороду. У такий спосіб громадяни намагались отримати сприяння у перетині лінії розмежування. Факти давання хабарів загальною сумою 2250 гривень задокументовано. до НП направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси