Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
28 грудня 2017 08:20

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону із залученням службового собакивиявили в автомобілі дві мисливські гладкоствольні рушниці. Транспортний засіб та зброю передано співробітникам Національної поліції.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 36,3 тисячі осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6240 осіб та 610 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9920 осіб та 1595 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8005 осіб та 1410 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4355 осіб та 975 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7745 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 50/200; «Мар’їнка» – 50/250; «Новотроїцьке» – 50/60; «Гнутове» – 50/80.

Один автомобіль, яким перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили правоохоронці Краматорського загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Мар’їнка» незаконно перевезти 10 мобільних телефонів на загальну суму 17 тисяч гривень. Автомобіль та товар передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону із залученням службового собакивиявили в автомобілі дві мисливські гладкоствольні рушниці. Транспортний засіб та зброю передано співробітникам Національної поліції.

У КПВВ «Мар’їнка» військовослужбовці Держприкордонслужби зафіксували два випадки пропонування неправомірної грошової винагороди за сприяння у перетині лінії розмежування. Факти давання хабарів загальною сумою 600 гривень задокументовано. Правопорушників передано до Національної поліції.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території, лінію розмежування перетнули 4 вантажних автомобілі з гуманітарним вантажем, а саме – продуктові та гігієнічні набори, офісне обладнання загальною вагою понад 73,3 тонн від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси