Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
25 вересня 2017 08:47

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 34 тисячі осіб та 4,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7885 осіб та 930 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8070 осіб та 1394 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6730 осіб та 1405 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3440 осіб та 930 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7810 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/90; «Мар’їнка» – 20/100; «Новотроїцьке» – 30/60; «Гнутове» – 30/40.

У КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону під час здійснення заходів контролю виявили 2 автомобіля, якими мали намір перевезти через лінію розмежування 7 ножів кустарного виробництва та телевізор, вартістю понад 15 тисяч гривень. Осіб, транспортні засоби та виявлений товар передано Нацполіції для прийняття правового рішення.

Також учора, в контрольних пунктах в`їзду-виїзду «Майорське» та «Станиця Луганська» прикордонники Краматорського та Луганського загонів виявили у 3 громадян України підроблені документи. Наші співвітчизники пред’явили паспорта громадян України з ознаками часткової підробки.

Цих осіб та повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) передано співробітникам Національної поліції.

Минулої доби в КПВВ «Майорське» зафіксовано один випадок пропозицій неправомірної грошової винагороди співробітникам прикордонного відомства за сприяння у перетині лінії розмежування. Факт дачі хабара задокументовано. Правопорушника передано представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси