Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
02 травня 2017 08:00

Минулої доби пасажиро-транспортний потік в районі проведення АТО відмічався значним зменшенням у порівнянні з попередньою добою. Всього учора лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду перетнуло 16,2 тисяч осіб та 2,9 тисячі транспортних зас

Минулої доби пасажиро-транспортний потік в районі проведення АТО відмічався значним зменшенням у порівнянні з попередньою добою.

Всього учора лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду перетнуло 16,2 тисяч осіб та 2,9 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 3753 осіб та 630 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4925 осіб та 1190 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3140 осіб та 765 транспортних засобів;

«Гнутове» –  1210 осіб та 350 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3120 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 10/75; «Мар’їнка» – 100/100; «Новотроїцьке» – 30/20; «Гнутове» – 10/20.

Учора в КПВВ «Новотроїцьке» та «Станиця Луганська» військовослужбовці Держприкордонслужби у ході перевірки виявили 3 частково підроблені документи. Ними намагалися скористатися громадяни України, які слідували з тимчасово неконтрольованої території. У двох документах прикордонники виявили недійсні печатки міграційної служби, ще в одному було самовільно вклеєне вікове фото. Громадян передано співробітникам Нацполіції для встановлення всіх обставин.

Крім того, в контрольному пункті «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили мисливські набої. Їх через лінію розмежування намагався перевезти наш співвітчизник, який автівкою слідував з неконтрольованої території. Під час огляду прикордонники серед речей знайшли 10 мисливських набоїв 12 калібру. Наразі чоловіка та набої передано співробітникам відділу поліції в Донецькій області для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси