10 пакунків сигарет виявили прикордонники поблизу українсько-румунського кордону

НАЗАД
25 листопада 2020 09:01

Незаконному переміщенню тютюнової контрабанди через українсько-румунський кордон запобігли учора ввечері прикордонники відділу “Яблунівка”.

Незаконному переміщенню тютюнової контрабанди через українсько-румунський кордон запобігли учора ввечері прикордонники відділу “Яблунівка” у ході реалізації інформації, що надійшла від співробітників оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону.

Перевіряючи вказаний напрямок, прикордонний наряд виявив неподалік від кордону групу чоловіків з пакунками. При спробі затримання, зловмисники, скориставшись значним віддаленням від військовослужбовців, покидали свої ноші та вдались до втечі. Оглядаючи місцевість, прикордонники виявили 10 пакунків, у яких знаходилось 4950 пачок безакцизних сигарет. За даним фактом на адресу Закарпатської обласної прокуратури, Нацполіції та ДФС направлені повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Тютюнові вироби доставлені до прикордонного підрозділу та будуть передані співробітникам ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси