У Молдову прямував «липовий» дипломат

НАЗАД
29 липня 2014 16:44

Сьогодні у пункт  пропуску для автомобільного сполучення «Кучурган» на виїзд з України прибув автомобіль марки «BMW

Сьогодні у пункт  пропуску для автомобільного сполучення «Кучурган» на виїзд з України прибув автомобіль марки «BMW–Х6»2012 року випуску з реєстраційними номерними знаками Грузії.

Водій іномарки, 24-річний громадянин Вірменії, щоб прискорити процедуру прикордонно-митного контролю, разом із закордонним паспортом надав посвідчення помічника Консула Республіки Вірменія в АР Крим. В ході вивчення документів прикордонники з’ясували, що посвідчення помічника Консула – підроблене.

Під час перевірки автомобіля працівники пункту пропуску виявили в багажному відділенні автомобіля три комплекти українських дипломатичних номерних знаків. Походження номерних знаків та «липового» посвідчення громадянин Вірменії пояснити не захотів. Згодом з’ясувалося, що вказаний громадянин використовував українські дипломатичні номерні знаки для безперешкодного пересування територією України, а безпосередньо при під’їзді до пункту пропуску змінив їх на справжні, грузинські.

Наразі правопорушника разом з автомобілем передано співробітникам   міліції та направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, відповідальність за який передбачено ст. 358 КК України («Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів»).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси