Подорож з фальшивими паспортами та документами родичів «мандрівникам» не вдалася

НАЗАД
09 вересня 2013 13:57

Прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Шегені», що на Львівщині, виявили особу, яка хотіла виїхати з України по підробленому документу.   

Прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Шегені», що на Львівщині, виявили особу, яка хотіла виїхати з України по підробленому документу. Чоловік їхав пасажиром у легковому автомобілі «Опель», за кермом якого був громадянин Польщі. На контроль подорожуючий подав паспорт громадянина Нідерландів. Однак прикордонники з’ясували, що документ насправді підроблений. Згодом «мандрівник» зізнався, що є громадянином Лівану, а паспорт йому нібито дав поляк, з яким він подорожував.

Ще одного порушника затримали прикордонники ОКПП «Київ» в аеропорту «Бориспіль». Чоловік зібрався летіти в Дубай (ОАЕ) та назвався громадянином Парагваю. Але вартові кордону запідозрили, що документи в нього підроблені і передали підозрюваного працівникам МВС.

Двох порушників, які спробували перетнути кордон взагалі з чужими паспортами, виявили прикордонники Львівського та Білгород-Дністровського загонів. Так, прослідувати через пункт пропуску «Рава-Руська» з паспортом свого дядька намагався наш співвітчизник автомобілем «ВАЗ». Натомість потрапити до України поїздом «Кишинів-Одеса» з паспортом доньки спробувала українка, яка поверталася з Молдови через пункт пропуску «Кучурган». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси