«УАЗом» росіянин віз понад 400 шкіряних курток та штанів

НАЗАД
13 грудня 2013 14:11

Росіянина, який намагався незаконно вивезти з України шкіряні штани та куртки, затримали учора вночі прикордонники відділу «Краснодон» спільно з військовослужбовцями мобільної прикордон

Росіянина, який намагався незаконно вивезти з України шкіряні штани та куртки, затримали учора вночі прикордонники відділу «Краснодон» спільно з військовослужбовцями мобільної прикордонної застави «Луганськ» Луганського загону.

«УАЗ» без номерних знаків, який на великій швидкості рухався у бік Росії, правоохоронці помітили за допомогою тепловізійного пристрою під час перевірки державного кордону. Затримати 29-річного чоловіка правоохоронцям вдалось за декілька метрів від держрубежу, неподалік від українського населеного пункту Ізварине Краснодонського району. Згодом з’ясувалось, що чоловік поспішав додому з тюками шкіряного одягу, який збирався там реалізувати.

Понад чотири сотні шкіряних курток та штанів вартістю майже 76 тисяч гривень, що були в автівці, та автомобіль вартістю 8 тисяч гривень вилучили й передали працівникам митниці. Відносно затриманого складено протоколи адміністративного провадження. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси