«Чорного» археолога затримали на кордоні з Росією

НАЗАД
09 вересня 2013 14:00

Учора прикордонники Харківського загону разом із працівниками митниці в автомобільному пункті пропуску «Плетенівка» затримали 38-річного громадянина України. Житель Дніпропетровщини нам

Учора прикордонники Харківського загону разом із працівниками митниці в автомобільному пункті пропуску «Плетенівка» затримали 38-річного громадянина України. Житель Дніпропетровщини намагався потрапити до Росії на автомобілі «Опель», прихопивши предмети старовини.

Чоловік був занадто збуджений, на що відразу звернули увагу охоронці кордону. Крім того, у розмові українець не втримався та мимоволі обмовився щодо своєї пристрасті до історичних цінностей. Після цього співробітники пункту пропуску відразу вирішили додатково перевірити його автівку та  виявили між водійським та пасажирським сидіннями коробку з 10 старовинними предметами, які можливо становлять історичну цінність.

На даний час вилучені предмети передано співробітникам митниці. Яку відповідальність понесе наш співвітчизник, буде встановлено після експертизи виявлених речей. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси