(ВІДЕО) «Перлинки Поділля» підтримали прикордонників піснею

НАЗАД
24 сiчня 2023 18:11

Народний художній колектив студія естрадного співу «Перлинки Поділля» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва на підтримку прикордонників, які боронять Україну в складі Сил оборони створив та виконав пісню.

«Ви наші герої, ви – гордість наша! Ви – гідні сини своєї Батьківщини! Ви разом зі своїми побратимами дивитесь в очі смерті. Ви борете ворога, щоб ми мали спокійний сон. Ми молимось за Вас і дякуємо Вам за своє життя! Перемоги і миру! Повертайтесь додому з Перемогою! Здоров’я міцного, духу незламного, все буде Україна. Слава Воїнам! Слава Україні!», – написали діти.

Студія естрадного співу «Перлинки Поділля» була створена у 2002 році. Керівником студії є відмінник освіти України Діна Ремська.

Студія та її солісти ведуть активну концертну діяльність. Географія виступів колективу досить широка. Юним «Перлинкам Поділля» аплодували у кращих концертних залах Угорщини, Австрії, Сербії, Польщі, Болгарії, Словаччини, Чехії, а також у містах України – Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Мелітополі, Києві, Маріуполі, Трускавці, Одесі, Вінниці, Тернополі, Донецьку, та інших, де колектив займав призові місця та отримував звання лауреата.

Дякуємо за підтримку! Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси