(ВІДЕО) Прикордонники надихнули Усика на бій та бажають перемоги

НАЗАД
18 серпня 2022 16:44

Бійці-прикордонники передали боксеру Олександру Усику прапор, підписаний воїнами під час боїв на Луганщині. «Ти з нами, ми з тобою! Перемога за нами! Слава Україні», - звернулися підписанти до Усика.

Заряджений на перемогу прапор уже дістався адресата. Олександр Усик вдячно прийняв дарунок та сфотографувався з ним. Недавно боксер зізнався журналістам, що саме прикордонники надихнули його до участі у міжнародних поєдинках. Коли в перші дні повномасштабної війни чемпіон відвідував поранених воїнів Держприкордонслужби, він вагався, де зможе принести найбільше користі своїй країні. Бійці порадили Олександру донести на весь світ про звитяжність Українців у протистоянні злу планетарного масштабу.

До речі, група українських прикордонників, які зараз проходять лікування та реабілітацію після поранень, отриманих у боях з рашистськими загарбниками, їдуть підтримати Олександра Усика у поєдинку із Ентоні Джошуа. Дорогу до Королівства Саудівська Аравія, та проживання героїв під час закордонної поїздки повністю покриває благодійний фонд «Usyk Foundation».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси