(ВІДЕО) 30-років в строю

НАЗАД
14 грудня 2022 15:40

Сьогодні у Національній академії Держприкордонслужби України відбулось урочисте шикування особового складу з нагоди святкування 30-ї річниці з дня створення прикордонного вишу.

Ректор Національної академії генерал-майор Олександр Луцький привітав колектив закладу з ювілеєм та подякував за сумлінну службу. Найкращих військовослужбовців відзначили державними, відомчими нагородами, відзнаками та грамотами. Також, з нагоди ювілею навчального закладу, у театрі імені Старицького відбулась вистава-реквієм, присвячена пам'яті Героїв, захисників України, які навіки залишилися у небесному війську. Ліричні пісні, щемливі монологи та історії Героїв не залишили байдужим жодного глядача. У фоє театру було презентовано виставку з 50 робіт відомих художників Хмельниччини – Якова Павловича, Олега Бобровського, Володимира Карвасарного, Миколи Мельничука, Надії Борецької, Наталії Єрьоменко. У своїх картинах митці виразили свій біль, ненависть та зневагу до тих, хто прийшов зі зброєю у руках на нашу землю та свою віру у неодмінну Перемогу. Як стверджують художники, війна спонукала їх до створення цих особливих плакатів, адже залишитися осторонь важких і болючих подій вони не могли.

Для гостей заходу прикордонники організували виставку технічних засобів охорони кордону та зразків навчально-матеріальної бази прикордонного вишу. Також всі, хто завітав на захід, могли ознайомитися з художніми роботами, представленими на конкурс малюнків з нагоди ювілею Національної академії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси