(ВІДЕО) Знання, що рятують життя

НАЗАД
12 жовтня 2022 09:57

Поки одні дістають медикаменти та укомплектовують аптечки, інші навчають ними користуватися та рятувати життя. Все це, так чи інакше, об’єднує в собі поняття «тактична медицина», або в народі – «такмед».

Курс надання медичної допомоги на полі бою проходять всі військовослужбовці.

Підрозділи Морської охорони Держприкордонслужби систематично проходять курси з різних бойових дисциплін, аби бути готовими до виконання завдань за призначенням. «Такмед» – не виключення.

Днями до одного із загонів Морської охорони прибули представники благодійної організації «PULSE – тактична медицина для України». Медики протягом кількох днів проводили теоретичні та практичні заняття з військовослужбовцями.

Моряки-прикордонники з допомогою фахових інструкторів моделювали різноманітні ситуації, що найчастіше зустрічаються під час бою.

Бойові медики на практиці показали як правильно евакуювати пораненого, накласти турнікет, тампонувати місце ураження, відновити дихання пораненому тощо. Все це дає можливість врятувати життя людині та пришвидшити її реабілітацію.

Командування загону Морської охорони вдячне представникам «PULSE – тактична медицина для України», що знайшли час і можливість відвідати загін Морської охорони й повести такий важливий тренінг для моряків-прикордонників!

Разом ми сила! І з такими знаннями, ми зможемо зберегти життя наших побратимів і цивільного населення у потрібний момент!

Єднаймося, гуртуймося, перемагаймо! Все буде УКРАЇНА!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси