(ВІДЕО) Зерновозом і пішки. Біля кордону з Молдовою затримали 23 чоловіки

НАЗАД
10 липня 2024 11:31

Учора на світанку прикордонники Подільського загону, використовуючи сучасну техніку, запобігли ще одній спробі незаконного переправлення осіб до Молдови.

Зʼясувалося, 23 жителі Київської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Луганської, Черкаської, Запорізької, Чернігівської, Сумської областей діяли за вказівками адміна телеграм-каналу. Останній, за свою допомогу отримав із кожного від 5 до 16 тис. доларів США. Повну вартість поїздки порушники сплатили одразу на криптогаманець.

Туристів до прикордоння на зерновозі підвіз поплічник організатора, звідки вони пішки вирушили до держрубежу.

Однак прогулянка тривала не довго. На околиці одного з сіл Подільського району всіх бажаючих незаконно потрапити до Придністровського регіону Молдови затримали прикордонники.

Коло причетних осіб встановлюється. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст.332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

На порушників склали протоколи про адмінправопорушення за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи розглядатиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси