(ВІДЕО) Завжди памʼятатимемо про надвисоку ціну, якою ми здобуваємо мирне небо

НАЗАД
29 серпня 2023 16:56

Щоранку ми віддаємо шану захисникам та захисницям, які, боронячи нашу державу, віддали своє життя за її свободу та незалежність.

Сьогодні, у День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України ми згадуємо нашого побратима молодшого сержанта Романа Сухомлина на псевдо Тихий, який з початком повномасштабного вторгнення, доєднався до лав прикордонників, аби разом з побратимами вибити ворога з рідної землі та повернути мир і спокій державі.

Він був справжнім патріотом, сміливим та відважним воїном, який не боявся жодних труднощів. Воював за мир та свято вірив у Перемогу. Його вихованість, посмішка, природна харизма притягували людей. Він був надійною опорою та захисником для рідних та близьких. На жаль, безжалісна війна чомусь забирає найкращих…

1 квітня 2023 року у боротьбі з безжальним ворогом серце Романа Сухомлина перестало битися назавжди…

За особисту мужність, високий професіоналізм, витримку, сумлінне виконання бойових завдань молодший сержант Роман Сухомлин Указом Президента України нагороджений медаллю «За військову службу Україні» та орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Ми ніколи не забудемо жодного та жодну з тих, хто віддав свої життя за Україну – помстимось за кожне життя.

Герої не вмирають…

Героїв забирає небо!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси