(ВІДЕО) Завершується реєстрація анкет на проєкт «Нове обличчя кордону»

НАЗАД
25 квiтня 2020 10:37

До завершення реєстрації анкет на проєкт «Нове обличчя кордону» залишилось два дні.

Більше 200 юнаків та дівчат подали анкети. Свій вибір можете зробити і Ви.

Нагадаємо, що наразі триває набір до підрозділів Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». Конкурсний відбір проводиться як серед діючих військовослужбовців Державної прикордонної служби України, так і серед цивільної молоді.

Звертаємо увагу кандидатів, що набір триває з 1 квітня по 1 липня 2020 року (дати проведення випробувань, у зв'язку із запровадженням Кабінетом Міністрів України карантинних заходів, можуть бути перенесені).

Процедура відбору розпочинається з подачі електронної анкети, яка приймається та обробляється (до 27 квітня 2020 року) автоматизованою системою без будь-якого людського втручання.

Етапи відбору:

  • тестування (на загальні здібності; з іноземної мови; психологічне тестування);
  • медична комісія (медичне обстеження кандидати проходять в одному з медзакладів Держприкордонслужби. Військово-лікарська комісія включає огляд лікарями-спеціалістами, проведення аналізів і тестів);
  • перевірка рівня фізичної підготовки (рівень фізичної підготовки кандидатів визначається за результатами виконання контрольних вправ);
  • кваліфікаційна співбесіда (кваліфікаційною співбесідою оцінюються риси або компетенції кандидата, необхідні для служби в Держприкордонслужбі, з особливим урахуванням мотивів участі у конкурсі, а також готовності до виконання службових обов’язків за посадою).

Подати анкету, можна за посиланням https://anketa.dpsu.gov.ua/

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси