(ВІДЕО) Замість автопокришок - люди: водій вантажівки намагався «підкинути» до кордону з Молдовою квінтет чоловіків

НАЗАД
17 травня 2024 12:42

Прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно зі співробітниками Національної поліції запобігли незаконному переправленню за кордон п’ятьох чоловіків призовного віку.

Як з’ясувалося, мешканці Дніпропетровської, Миколаївської та Вінницької областей відшукали через мережу Інтернет послуги нелегального трансферу до Молдови. Отримавши інструкції, останні прибули до Одеси, де на них вже очікував 31-річний водій вантажного таксі.

Цінова політика закордонної подорожі варіювалась від 3 до 6 тис. доларів США з кожного, з обов’язковим внесенням завдатку у розмірі одна тисяча доларів.

Аби не потрапити в поле зору прикордонного наряду, водій приховав своїх «клієнтів» у причепі вантажівки.

Однак, завдяки вчасно отриманій інформації від оперативників, на заваді омріяним планам стали правоохоронці, які зупинили горе-шофера на транзитній ділянці автодороги Одеса-Рені.

За скоєне всім учасникам закордонного турне доведеться відповідати перед законом. Відносно водія направлено повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

На пасажирів складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч.2 ст. 204-1КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси