(ВІДЕО) Заміна пістолетної рукоятки та встановлення додаткового аксесуару

НАЗАД
31 липня 2022 10:22

Прикордонник з позивним Марсель зробив свій автомат більш ергономічним і комфортним в експлуатації.

У цьому йому допомогли доступні комплектуючі та додаткові аксесуари. У цьому відео він ділиться плюсами й недоліками заміни пістолетної рукоятки та рукоятки перенесення вогню.

Дуже важливо, щоб пістолетна рукоятка була комфортною та зручно лежала в руці. Стандартна заводська рукоятка АК інколи зовсім не підходить стрільцеві. Тому її можна замінити на прогумовану рукоятку в ортопедичній ергономічній формі з характерними виступами та заглибленнями для пальців, які повторюють природну форму людської долоні. Текстуроване покриття не ковзає та забезпечує надійний хват. Рукоятка стійка до впливу мастил і розчинників. Також в ній передбачений відсік для зберігання дрібних деталей.

Рукоятка перенесення вогню дозволяє покращити швидкість прицілювання при швидкому темпі стрільби або у нестійких положеннях. Передня тактична вертикальна рукоятка перенесення вогню додає зброї додаткової універсальності та покращує контроль зброї, а також поліпшує балансування зброї та зменшує втому у стрільця. Ергономічна форма і текстура рукоятки запобігають ковзанню та забезпечують якісне утримування зброї. Вона встановлюється на цівку (приклад), на нижню або бічну планку Weaver/Picatinny (довжиною не менше 60 мм) та кріпиться двома гвинтами.

Про встановлення додаткових оптичних приладів дивіться у наступних відео.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси