(ВІДЕО) З серця прикордонника Віктора Дерев’янка прибрали ворожий осколок, тепер офіцер налаштований прибрати ворога з України

НАЗАД
06 червня 2022 10:09

Вдосвіта 24 лютого рашисти атакували наметовий табір прикордонників під українсько-білоруським кордоном на Чернігівщині.

Серед тих, хто прийняв перший ворожий удар повномасштабного вторгнення, був і прикордонник Віктор Дерев’янко. Він та ще шестеро побратимів тоді отримали поранення. Воїн згадує, що тієї ночі його розбудили вибухи ворожих боєприпасів, в тому числі, нашпигованих шрапнеллю. Для атаки на прикордонників рашисти також застосували дрони-камікадзе. Після одного з перших вибухів у Віктора потрапило кілька осколків, один з яких дістався до серця прикордонника.

Уже о 5.30 ранку швидка евакуювала Віктора. Після кількох операцій з тіла офіцера прибрали смертоносне начиння. Тепер в пріоритетах прикордонника – так само прибрати загарбників з Української землі.

Детальніше про поранення, лікування та плани Віктора Дерев’янка дивіться у сюжеті журналістів телеканалу Суспільне Чернігів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси