(ВІДЕО) Як відбуватиметься пропуск автобусів в Польщу у «Краківці» і скільки це займе часу

НАЗАД
16 серпня 2022 15:18

Сьогодні у пункті пропуску «Краківець» за участі представників Уряду України та Польщі відбулася презентація нового пасажирського терміналу.

У зв’язку із завершенням робіт з облаштування терміналу, з 00.00 год 17 серпня – відновиться пропуск регулярних та нерегулярних автобусів через цей пункт пропуску на виїзд з України. Начальник відділення інспекторів прикордонної служби «Краківець» Сергій Веретільник розповів, за якою технологією здійснюватиметься пропуск і скільки триватиме оформлення. Зокрема, він повідомив, що на терміналі для легкового транспорту є три смуги та 6 модулів для проходження прикордонно-митного контролю. Практика оформлення автобусів на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Краківець» показує, що за добу їх може бути до 50 одиниць. Очікується, що до таких самих показників дійде і пропуск автобусів на виїзд з України.

За технологією пропуску, пасажири будуть спішуватися у терміналі з особистими речами та проходити контроль у спеціально відведеному місці. У цей час здійснюватиметься перевірка транспортного засобу. Зважаючи на попередній досвід, прикордонники прогнозують, що середній час для прикордонно-митного оформлення одного автобуса складатиме 30-45 хвилин. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси