(ВІДЕО) Визначено переможців конкурсу на посади начальників штабів в рамках проєкту НОКС

НАЗАД
26 червня 2021 07:50

У Державній прикордонній службі завершився відбір кандидатів на посади перших заступників начальників органів охорони державного кордону – начальників штабів в рамках проєкту НОКС.

 Конкурсний відбір тривав з 23 по 25 червня 2021 року.

Сьогодні переможці конкурсу визначились. Перші три місця посіли підполковник Сергій Адамчук (78,2 бала) - заступник начальника штабу - начальник відділу прикордонної служби штабу Бердянського загону, підполковник Євген Малик (68,8 бала) - заступник начальника штабу - начальник відділу управління службою Сумського загону та підполковник Олександр Озінковський (68,6 бала) - заступник начальника штабу - начальник відділу прикордонного контролю штабу Донецького загону.

Варто зазначити, що загалом 9 із 18 учасників конкурсного відбору набрали досить високі бали та здолали пороговий бар’єр (60 балів) для зарахування до кадрового резерву. І при першій появі таких вакансій, вони будуть призначені на посади начальників штабів. Крім того, п’ятеро учасників з найвищими балами було заохочено відомчими Почесними грамотами.

Нагадаємо, що прикордонне відомство вже всьоме відбирало кращих офіцерів на керівні посади прикордонних загонів.

Як і під час попередніх рейтингових відборів, зокрема на посади начальників органів охорони кордону та начальників штабів прикордонних загонів, нинішні кандидати складали комплексний тест з прикордонної безпеки, фізичну підготовку, майстерність вправляння зі зброєю, знання ділової української мови та іноземних мов.

Також наголосимо, що від початку запровадження проєкту жодна посадова особа не була призначена на відповідні керівні посади в органи Держприкордонслужби поза конкурсом. 

Додамо, що конкурс відбувався за присутності та підтримки представників Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, Міжнародної організації з міграції в Україні та представників громадянського суспільства – громадської організації «Європа без бар’єрів», що є підтвердженням відкритості та публічності Державної прикордонної служби України у заходах з формування кадрового резерву керівного складу органів охорони державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси