(ВІДЕО) Війна не повинна відібрати дитинство у наших дітей

НАЗАД
01 червня 2022 11:12

Напередодні Дня захисту дітей прикордонники Національної академії ДПСУ долучилися до міських заходів з нагоди свята.

Представники прикордонного вишу спільно з поліцейськими, рятівниками, нацгвардійцями та представниками інших силових структур провели виставку техніки та технічних засобів охорони кордону. У парку імені Чекмана міста Хмельницького діти мали змогу приміряти на себе військове спорядження, захисні комплекти для рукопашного бою та навіть спробувати свої сили у боротьбі. Відвідувачам виставки продемонстрували обладнання, яке використовується для підготовки майбутніх офіцерів, а також технічні засоби охорони державного кордону. У формі гри курсанти та викладачі академії знайомили дітей із порядком оформлення осіб, які перетинають державний кордон, особливостями перевірки документів та ідентифікації особи. Також охочі могли роздивитися прилади радіаційного контролю, безпілотні літальні апарати, засоби зв’язку та прилади оптико-електронного спостереження.

Кінологи презентували показовий виступ зі службовими собаками – чотирилапі помічники викликали щире захоплення у дітлахів та дорослих.

Щирі усмішки, дитячий сміх та радість в очах – чи не найкращий доказ того, наскільки важливими є такі заходи, адже війна не повинна відібрати дитинство у наших дітей!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси