(ВІДЕО) «Вітаю вас! Ви в Україні». На кордоні з Польщею викрили пасажира-невидимку

НАЗАД
16 травня 2024 17:08

У пункті пропуску «Шегині» прикордонники викрили українця, який намагався незаконно потрапити до Польщі шляхом приховування.

Мікроавтобус «Мерседес», під керуванням 24-річного жителя Прикарпаття, прибув у пункт пропуску сьогодні вранці. Під час заїзду транспортного засобу на територію пункту пропуску прикордонний наряд здійснив перевірку кількості осіб та зробив відмітку в контрольному талоні про те, що водій до сусідньої країни прямує один.

Однак під час огляду мікроавтобуса прикордонники виявили ще й  пасажира, який сховався у спеціально виготовленій ніші для багажу. З’ясувалося, що таємне посадкове місце зайняв 28-річний українець, у якого не було документів для офіційного перетинання державного кордону.

 «Таємному» пасажиру відмовлено в перетинанні кордону та складено адміністративні документи за ст. 204-1. За організацію незаконного переміщення особи через кордон  водію загрожує кримінальна відповідальність за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Про виявлене правопорушення прикордонники поінформували правоохоронців встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси