(ВІДЕО) «Він – найсвітліша частина мого життя і водночас – найтрагічніша»

НАЗАД
14 лютого 2024 09:13

Прикордонник Богдан та дівчина Анна бачились усього декілька разів.

Вони познайомилися на початку повномасштабного вторгнення, а вперше зустрілися за декілька місяців, коли хлопець вже проходив підготовку і готувався до виїзду на фронт.

Їхня історія кохання тривала трохи більше, ніж пів року, але здебільшого – онлайн. У серпні 2022 року Богдан разом зі своїм підрозділом вирушив захищати східні рубежі нашої держави. Однак, у жовтні цього ж 2022 року, Богдан Остапенко героїчно загинув, відбиваючи ворожий штурм.

13 лютого 2024 року хлопцеві мало б виповнитися 28 років.

«Ми багато мріяли, будували плани, Богдан дуже хотів сімʼю, – згадує дівчина. – Там, в окопах, він почав писати вірші, відкрився для мене з нової сторони».

Цей вірш, що написав Богдан своїй дівчині Ані, перебуваючи на передовій, прикордонники присвячують усім, хто вже ніколи не зустріне своє кохання. Тим, хто віддав найцінніше – своє життя, щоб українці могли спокійно жити на рідній землі, створювати сім’ї, читати коханим вірші та виховувати дітей.

«Я обіймаю кожну дружину, мати, дівчину, які чекають своїх чоловіків з війни, – говорить Анна. – Ще міцніше я хочу обійняти усіх, хто вже ніколи їх не дочекається».

Декламують вірш Богдана Остапенка солдати Юрій Коваленко та Сергій Швед.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси