(ВІДЕО) В Одеському загоні морської охорони строковики призову весна-2021 отримали особисту зброю

НАЗАД
03 серпня 2021 15:07

Урочисте вручення зброї – один з найважливіших військових ритуалів, який молоді воїни пам’ятатимуть все своє життя.

Зброя, яку вони сьогодні взяли у руки є своєрідним символом довіри їм усього українського народу.

Нещодавно ці юнаки склали Військову присягу та пройшли навчальний збір. Сьогодні чергова сходинка у їхньому житті. Сходинка, з якої воїни розпочнуть мужніти, ставати відповідальнішим, хтось розпочне навіть своє кар’єрне зростання, – все це стане основою перевтілення у досвідченого моряка-прикордонника, який міцно пов’язав своє життя з Морською охороною.

«Велика честь та відповідальність лягає на плечі матроса, відколи він робить свій перший крок на борт корабля. Я пишаюся тим, що маю честь приєднатися до екіпажу флагману Морської охорони. Отримавши сьогодні особисту зброю у присутності колективу загону, я дійсно відчув гордість та звитягу, що буквально переповнюють мене. Ця незабутня мить залишиться у моїй пам'яті назавжди. Тепер, коли отримав особисту зброю, основним моїм завданням буде обороняти морські кордони України», - зізнається матрос Ігор Василінич.

Керівництво і особовий склад загону щиро вітали нових побратимів у дружній родині. На кожному з них триматиметься сила, міць і звитяга, славетна історія Морської охорони. А зміцнити її й збільшити – справа честі кожного бійця, якому довірена зброя для захисту Батьківщини.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси