(ВІДЕО) В Одесі прикордонник переміг у міжнародних змаганнях з бразильського джиу-джитсу

НАЗАД
06 липня 2023 12:17

Днями в Одесі відбулися міжнародні змагання з бразильського джиу-джитсу «TMS UKRAINIAN CUP ODESA», в якому взяли участь понад 300 учасників з України та з-за кордону.

Участь у змаганнях взяв й наш прикордонник Денис на псевдо «Фізрук». Денис все життя займається різними видами спорту, а саме джиу-джитсу зацікавився з початком повномасштабного вторгнення. Денис - активний, амбітний, завжди підтягнутий та спортивний, завжди власним прикладом пропагує заняття спортом та здоровий спосіб життя серед своїх побратимів.

«Бразильське джиу-джитсу дуже популярний серед усіх правоохоронних органів. Цей вид спорту дає можливість не лише тримати себе у гарній фізичній формі, але й навчитися ефективної самооборони.  І щоб захистити країну від окупантів, нейтралізувати диверсантів та розвідників, треба насамперед уміти захистити себе та свого побратима. Адже ми пліч-о-пліч стоїмо на варті наших кордонів», – поділився «Фізрук».

Учасники турніру змагались у двох розділах: боротьба в кімоно ГІ та боротьба без кімоно НОУГІ. Після запеклих боїв Денис виборов 1 місце у розділі «боротьба в кімоно ГІ» та бронзу - «боротьба без кімоно НОУГІ».

Збірна команда захисника «One Touch» посіла на цих змаганнях друге командне місце з боротьби в кімоно ГІ та третє з НОУГІ.

Вітаємо «Фізрука» з перемогою!

Пишаємось! Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому, продовжувати бити спортивні рекорди та рухатись стрімко тільки вперед. Так тримати!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси