(ВІДЕО) В гості до Донецько-Луганського регіонального управління завітала відома українська естрадна співачка Ірина Федишин

НАЗАД
29 квiтня 2018 11:49

Ірина заспівала свої запальні патріотичні пісні для прикордонників.

Спочатку Ірина дала просто феєричний концерт в Краматорську, куди запросила і прикордонників. Після цього вона зі своєю командою поїхала до оперативно-бойової прикордонної комендатури «Курахівка», де ознайомилась з життям та побутом охоронців Батьківщини. Ірина заспівала свої запальні патріотичні пісні для прикордонників та учнів місцевої школи. По закінченню артисти зробили багато яскравих фото з прикордонниками та залюбки роздавали автографи. В свою чергу, зелені берети презентували Ірині подарунки. Військовослужбовці отримали величезне задоволення від яскравого виступу співачки та нагородили її бурхливими оплесками.

Після виступу в підрозділі всі артисти приїхали до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Мар’їнка», а також поспілкувалися з прикордонниками на «нульовому» блокпості. Кульмінацією візиту стала пісня «Україна», виконана Іриною разом з балетом прямо на передовій позиції.

Наступного дня Ірина Федишин, перед вечірнім концертом в місті Маріуполь, завітала до прикордонників. Дорогою до загону – безліч питань про службу на сході України, а по приїзді – невеличка екскурсія та знайомство з особовим складом. Зробити фото зі співачкою, ненадовго відволікшись від служби, вийшли зелені берети. Зелений берет, який, до речі, їй дуже пасував, приміряла і сама Ірина.

А вже ввечері – запальні мотиви та ліричні пісні, прикордонники прийшли на концерт співачки. Пісня-молитва, вона ж звернення до Святої Марії, пролунала в місті Марії, як прохання захисту і в той же час перемоги наших воїнів. А під «Білі троянди» зал витанцьовував двічі, не відпускаючи Ірину зі сцени. Співачка подякувала зі сцени військовим, що нині боронять Україну на сході.

Прикордонники висловлюють величезну вдячність Ірині Федишин за візит, виступ та підтримку. Для нас це дуже важливо. Окрема подяка Вашому балету за невтомну енергію та запальні танці. Чекаємо наступних зустрічей!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси