(ВІДЕО) Уже 6 років, як з нами немає побратима – Артема Коханого

НАЗАД
14 листопада 2020 13:36

Шість років вдовує дружина і росте без батька донька…

Майор Артем Коханий серед перших весною 2014 року відправився на Донбас захищати Україну. 

31-річний заступник коменданта Мукачівської оперативної бойової комендатури Коханий Артем Миколайович загинув 14 листопада у м. Курахове Мар’їнського району Донецької області. Військовий отримав вогнепальні поранення, намагаючись зупинити протиправні дії двох чоловіків. 

У ГУМВС України в Донецькій області тоді повідомили, що до розкриття зухвалого злочину залучили увесь особовий склад мар’їнської міліції. Вже за кілька годин автомобіль вбивць виявили на Курахівському водосховищі. Затримання злочинців проводили оперативники карного розшуку разом із бійцями спецбатальйону “Січ”, які чергували на блокпосту. Під час огляду автомобіля правоохоронці вилучили гільзи, балаклави чорного кольору, три автомати Калашникова та боєприпаси. Затримані розповіли, що у ту ніч вони, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, відібрали автомобіль у водія місцевого таксі, аби розважитися. Однак працівник прикордонної комендатури став свідком та намагався завадити цим злочинним намірам, за що й поплатився життям. 

Коханого Артема Миколайовича поховали у місті Суми, звідки він був родом.

Сьогодні у прикордонних підрозділах проходять заходи з вшанування пам’яті відважного побратима. Прикордонники разом з вдовою та донькою підполковника (посмертно) Артема Коханого в пам'ять про нього поклали квіти біля символічного дзвону в меморіальному комплексі «Зала пам'яті», що у Києві. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси