(ВІДЕО) Увага, постріл!..

НАЗАД
05 сiчня 2023 09:13

Сьогодні у війні проти України ворог робить ставку на ракети, бойові безпілотники, артилерію та міномети.

Кожного дня тонни смертоносного заліза летять на українські міста, а також на бойові позиції по всій лінії фронту. Та нашим військам є чим відповісти. Прикордонники, які виконують бойові завдання у складі Сил оборони, активно використовують міномети різних калібрів.

Можливо хтось скаже, що міномети у сучасній війні не така вже і грізна зброя, проте результати бойової роботи мінометників в зелених беретах говорять про інше. Одна з мінометних прикордонних застав, що діє на Донецькому напрямку, не дає ворогу спокійно почуватися на нашій землі.

Прикордонники при підтримці аеророзвідки неодноразово завдавали влучних ударів по місцях укриття окупантів, бойовій та іншій техніці. Прикриваючи дії підрозділів Сил оборони на передових позиціях, суттєво скорочували чисельність живої сили противника, від чого спроби штурму наших оборонних позицій зводились нанівець. Не один десяток орків після теплої зустрічі зі 120-мм калібром назавжди залишились в українській землі, а танки, БТРи та БМП іржавіють у лісосмугах.

Швидкість, мобільність та влучність забезпечують ефективне знищення цілей. Показники минулого року обов’язково будуть нарощуватись у новому. До тих пір, поки українська територія не буде повністю очищена від рашистської нечисті.

Разом переможемо! Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси