(ВІДЕО) У «вільний» від бойової роботи час прикордонники відточують свою бойову майстерність

НАЗАД
12 липня 2024 14:21

Державна прикордонна служба України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони робить усе необхідне для того, щоби захистити українську територію від російського агресора.

Аби ефективно нищити та звільняти українську землю від ворога, прикордонники, з-поміж виконання бойових завдань, постійно проводять тактичні навчання для вдосконалення своїх знань і вмінь, адже Державна прикордонна служба України реформується та переозброюється за стандартами ЄС та НАТО.

Тренуючись, захисники кордону формують, розвивають та вдосконалюють психічну стійкість і готовність до ефективних дій в реальній бойовій обстановці.

Основним з елементів навчань є подолання смуги перешкод. На тактичному полі бійці відточують й удосконалюють свою бойову майстерність, зокрема й у діях в наступі на ворожі позиції, зачистці їх від противника. Складнощам під час пересування смугою перешкод додають постійний вплив імітаційних вибухових пристроїв та димова завіса. Також, під час навчань військовослужбовці отримують різноманітні ввідні від інструкторів.

Окремо бійці відпрацьовують елементи надання домедичної допомоги пораненому на полі бою, евакуацію його в безпечну зону.

Такі тренування вкрай необхідні, оскільки потужна фізична підготовка, психологічна стійкість, навченість та вмотивованість, це, безумовно найголовніша умова виконання поставлених завдань та збереження життя захисників в бойових умовах.

Детальніше про підготовку прикордонників дивіться у відео

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси