(ВІДЕО) У місті Рені прикордонники виявили цех з виготовлення контрафактного алкоголю

НАЗАД
25 травня 2024 12:15

В ході реалізації інформації оперативників Ізмаїльського прикордонного загону в місті Рені правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів.

Як з’ясувалося, місцевий житель у своєму гаражному приміщенні виготовляв «коньяк» та «віскі», для цього змішував спирт із різними барвниками. Потім готовий продукт розповсюджував через соціальні мережі.  

Правоохоронці, в рамках відкритого кримінального провадження за ст.204 ККУ (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), провели 11 санкціонованих обшуків за різними адресами та у 5 транспортних засобах. В результаті слідчих заходів було виявлено та вилучено насоси для перегону спиртовмісних рідин, понад 1,5 тисячі літрів спирту, незаконно виготовлені лікеро-горілчані вироби, кошти, отримані від вказаної діяльності, тетрапаки, порожні бочки об'ємом 50 л, 80 л і 100 л. Орієнтовна вартість майна становить 1,7 млн грн.

Заходи проводились за оперативного супроводу прикордонників Ізмаїльського загону  спільно з детективами ТУ БЕБ в Одеській області, співробітниками Управління протидії кіберзлочинам в Одеській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси