(ВІДЕО) У Борисполі на тепловізори для прикордонників зібрали більше 100 тисяч гривень

НАЗАД
27 лютого 2023 12:28

Учора в міському парку Борисполя відбувся благодійний захід по збору коштів на тепловізори для прикордонників Донецького прикордонного загону.

Організатором заходу виступив БФ «Серця Свободи». Очільники фонду Вадим Парасочка, Михайло Муц та Микола Василечко регулярно допомагають військовим на передовій.

Цього разу організатори влаштували кулінарний батл, безпрограшну лотерею, ярмарок та залучили аніматорів. У кулінарному батлі змагалися три команди. Команда прикордонників ОКПП «Київ» – «Смачний кордон» виручила 17 520 гривень. Команда блогерів – «Бориспільські Відьмочки» та команда благодійного фонду з невеликою різницею виручили більше 18 тисяч гривень. Перемогла команда блогерів. Паралельно під час змагання дівчата відкрили електронну банку для своїх підписників з усієї України.

Начальник ОКПП «Київ» полковник Олег Трофіменко радо відгукнувся на пропозицію фонду про проведення благодійного заходу, адже розуміє важливість підтримки військових на передовій.

Цікаво, що в команді прикордонників – «Смачний Кордон» два прикордонники нещодавно тільки-но повернулися з передової. Приготування їжі для них в польових умовах не є новинкою.

Батл полягав у приготуванні однакових страв в однакових умовах – це борщ і плов.

Загалом за чотири години благодійного заходу вдалось зібрати 100 тисяч 505 гривень. До цих коштів також додадуть зібрані кошти журналісткою ТРС «Бориспіль» Оленою Гринюк, а це 12 тисяч гривень та 200 євро від постійного благодійника з Відня – Олега Шпака.

По завершенню заходу кожен учасник команди отримав подарунки – чашки, шопери, солодощі, календарі та ручки.

Країну з такими людьми ніколи не перемогти. Українці вкотре демонструють об’єднаність і силу. Так, за допомогою зборів, проведення благодійних ярмарків та донатів небайдужих українців напередодні для прикордонників ОКПП «Київ» було закуплено три дрона (два з них з тепловізорами) та автомобіль.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси