(ВІДЕО) Тримайся, Патроне, їде підмога прикордонників

НАЗАД
06 травня 2022 10:33

Найближчим часом повернуться в Україну прикордонники-кінологи та їх службові собаки, які в Литві навчилися мінно-пошуковій справі.

На навчання відбирали фахівців з різних прикордонних загонів, які з чотирилапими напарниками мають найвищі показники з пошуку зброї, боєприпасів, вибухівки. На базі Центру підготовки спеціалістів Служби охорони державного кордону при Міністерстві внутрішніх справ Литовської Республіки вони пройшли навчання з мінно-пошукової роботи, організовані кінологами VSAT.

Прикордонники разом зі своїми чотирилапими напарниками разом завершують підготовку, під час якої їх вчать шукати вибухівку в транспорті, на місцевості, в тому числі в руїнах.

Ці вміння кінологів сьогодні будуть дуже затребувані на усіх ділянках кордону, де можливі диверсії. А особливо висока небезпека вибухових сюрпризів може чекати в тих прикордонних регіонах, звідки Сили оборони України вигнали рашистів. Тож випускникам цього курсу без роботи засиджуватися не доведеться. Роботи кінологам та їх помічникам в Україні вистачить, тож прославленому чотирилапому саперу з ДСНС Патрону йде підмога.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси