(ВІДЕО) «Треба штурмувати ворога далі», – каже прикордонник «Фрозен», який захищає Вовчанськ

НАЗАД
18 травня 2024 15:27

У свої 22 роки «Фрозен» уже вдруге на передовій. Після повномасштабного вторгнення росіян Кирило, який на той момент проходив строкову службу у Чопському прикордонному загоні, наполегливо писав рапорти, аби йому дозволили вирушити на схід України разом з бойовим підрозділом.

Юнак врешті домігся свого і влітку минулого року вибув у складі зведеного загону на Донеччину. Він брав участь в оборонних боях у Бахмуті, у штурмах Андріївки, отримав осколкове поранення. Після курсу лікування та реабілітації повернувся на Закарпаття і, аби продовжити боротьбу з ворогом., одразу підписав контракт з Державною прикордонною службою.

Наразі «Фрозен» виконує бойові завдання на Харківщині. Разом з побратимами він виганяє російських ординців  на одному із найгарячіших напрямків – у районі Вовчанська. Про нього кажуть, що він хоробрий, рішучий та кмітливий – такий, з яким сміливо йдуть у бій.

В одному з останніх боїв «Фрозен» разом зі своїм другом «Воділою» та побратимами відбили ворожу ДРГ. Росіяни вдавали з себе бійців суміжного підрозділу, втім їх викрили і зупинили. Ворог почав брати прикордонників в оточення, однак хлопцям вдалося вийти та переміститися на запасну позицію.

У тому бою «Фрозен» та «Воділа» отримали акубаротравми, «Воділу» також посікло осколками. Хлопцям надали першу допомогу і вони вирішили залишитися на позиції. Після завершення бойового завдання обох евакуювали до медичного закладу. З декількох лікарень прикордонники обрали найближчу до підрозділу. «Нема чого їхати далеко, треба штурмувати ворога», – каже «Фрозен».

Бійці завершують лікування і готуються знову до бою.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси