(ВІДЕО) Спіймали на гарячому: на Одещині прикордонники викрили наркодилера

НАЗАД
12 квiтня 2023 10:00

На Одещині правоохоронці затримали зловмисника, який намагався організувати «бізнес» зі збуту наркотиків серед військовослужбовців.

В ході контролю за вчиненням злочину правоохоронцям вдалося задокументувати факти реалізації «товару». Торговця наркотиками затримали на гарячому, одразу після передачі пакунків з марихуаною.

У помешканні зловмисника проведено санкціонований обшук, під час якого вилучили 2 пристрої для вживання наркотичної речовини, розфасовані та готові для збуту пакунки з речовиною рослинного походження зеленого кольору, та насіння коноплі.

Наркоторговця, відповідно до ст. 208 КПК України, затримано та повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. За торгівлю наркотиками чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Заходи з викриття наркодилера провели офіцери внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби спільно зі співробітниками міграційної поліції та слідчим Одеського райуправління поліції №1 за процесуального керівництва Київської окружної прокуратури.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси