(ВІДЕО) Спецпризначенці ДОЗОРу – справжній жах для порушників кордону

НАЗАД
29 березня 2018 11:44

Їхній девіз – «Вірою і правдою». Їхні завдання – найскладніші, часто з ризиком для життя. Добре натреновані, оснащені та підготовані бійці ДОЗОРУ – справжній жах для порушників кордону.

Їхній девіз – «Вірою і правдою». Їхні завдання – найскладніші, часто з ризиком для життя. Добре натреновані, оснащені та підготовані бійці ДОЗОРУ – Десятого Окремого Загону Оперативного Реагування – справжній жах для порушників кордону.

Прикордонні спецпризначеннці майже 12 годин на добу проводять на полігоні, підвищуючи свою професійну та бойову майстерність. Проводять тактичні заняття і вдень і вночі. До речі, вони володіють майже всіма видами зброї, які є на озброєнні Держприкордонслужби.

ДОЗОР – не звичайний підрозділ, який призначений для вирішування критичних ситуацій, що виникають на державному кордоні. Це і групи нелегалів, і озброєні контрабандисти, і навіть потенційні терористи. Майже усі бійці ДОЗОРу є учасниками бойових дій і мають неабиякий досвід.

Більше про спеціальну підготовку, тренування та звичайні будні бійців Десятого Окремого Загону Оперативного Реагування дивіться у черговому випуску програми «Кордон держави» 1 квітня  о 9.10 на «5 каналі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси