(ВІДЕО) Системи відеоконтролю в дії – двоє правопорушників за добу

НАЗАД
24 вересня 2020 12:23

Учора прикордонники Харківського загону затримали двох осіб, які намагалися незаконно перетнути державний кордон України.

В обох випадках «мандрівників» виявили за допомогою комплексів відеоконтролю, які є складовими системи «інтелектуального кордону».

Так, в районі населеного пункту Ветеринарне, що у Дергачівському районі, відеокамери зафіксували рух невідомої особи в бік державного рубежу. На місце ймовірного правопорушення висунувся прикордонний наряд відділу «Дергачі». Невдовзі правоохоронці затримали громадянку України. Вона намагалася незаконно перетнути кордон з України в Росію. В такий спосіб жінка вирішила відвідати родичів, які мешкають в РФ.

А біля населеного пункту Плетенівка, що у Вовчанському районі, прикордонники затримали чоловіка без документів. Він незаконно перетнув кордон з Росії в Україну. Затриманий документів при собі не мав і назвався громадянином Росії. Правопорушення також було зафіксовано за допомогою камер відеоспостереження. Особа чоловіка встановлюється.

Обом затриманим загрожує адміністративна відповідальність за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». А чоловіка, після встановлення особи, буде притягнуто до адміністративної відповідальності ще й за порушення прикордонного режиму.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси