(ВІДЕО) Сигарети та бурштин замість автомобільного палива

НАЗАД
05 листопада 2018 11:15

Упродовж цієї ночі в пункті пропуску «Краківець» прикордонники попередили дві спроби прихованого перевезення через кордон близько 8 кілограмів каміння бурштину та майже 400 пачок сигарет.

Везли контрабанду до Польщі наші співвітчизники мікроавтобусами іноземної реєстрації. Прикордонники відділу «Краківець» отримали оперативну інформацію про можливе приховане перевезення через кордон товарів та предметів у тайниках автомобілів подорожніх. Після опівночі прикордонний наряд направив на поглиблений огляд мікроавтобус «Мерседес», яким їхала  22-річна львів’янка. У паливному баку її автомобіля прикордонники знайшли майже 8 кілограмів необробленого каміння бурштину та 139 пачок сигарет. Годиною потому прикордонники здійснили огляд паливного бака ще одного мікроавтобуса, яким їхав 34-річний мешканець Львівщини. Після перевірки та демонтажу резервуара правоохоронці дістали з нього 250 пачок сигарет.

В обох випадках контрабандне куриво та «сонячне каміння» передано  працівникам ДФС, для здійснення подальших правових заходів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси