(ВІДЕО) Сергій Дейнеко зустрівся і відзначив прикордонників Чопського загону, які виконували бойові завдання на Бахмутському напрямку

НАЗАД
10 жовтня 2023 11:49

Сергій Дейнеко зустрівся з воїнами підрозділів Чопського прикордонного загону, які героїчно боронили країну.

«Своїм героїзмом, мужністю, відвагою та самовідданістю ви доводите усій країні, що ви є гідними нащадками героїв Карпатської Січі, які виборювали нашу свободу і незалежність багато років тому. Беззаперечно ви вписані в історію Чопського прикордонного загону. І ви вписали в історію прикордонного загону і всього Закарпаття найславетніші сторінки. Про це будуть пам’ятати майбутні покоління. Саме завдяки таким як ви – українці пишаються своїми захисниками-прикордонниками», - сказав керівник прикордонного відомства.

Підрозділи Чопського прикордонного загону мужньо виконували бойові завдання на Бахмутському напрямку. Разом з іншими українськими захисниками прикордонники стійко утримували свої позиції та брали участь в штурмових діях по звільненню українських територій.

Найкращим воїнам, які проявили мужність і героїзм у боях з ворогом Сергій Дейнеко вручив вогнепальну зброю, відзнаки РНБО та Держприкордонслужби.

«Дорогі колеги, поки є герої, які захищають мирне майбутнє наших дітей від російської імперії зла, існуватиме наша Держава. Зараз перед собою я бачу саме таких людей. Дякую вам за те, що ви щодня ризикували своїм життям,  звільняли і обороняли кожний клаптик нашої землі. Стояли на захисті найдорожчого, щоб наш народ міг жити. Дякуємо вам за вашу мужність, героїзм і самовідданість. Сьогодні багато з вас отримали нагороди, проте, це тільки початок, тому що вклад кожного є безцінним і буде відмічений як прикордонним відомством, так і Державою», - звернувся до бійців Голова ДПСУ.

Також всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять українських Героїв, які віддали свої життя за Україну.

Мужнім захисникам побажали швидкого відновлення, отримати заряд від своїх рідних і близьких, які вже давно їх чекають, найшвидшого одужання пораненим побратимам.

Ми неодмінно переможемо.

Слава Україні! Героям Слава!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси