(ВІДЕО) Сергій Дейнеко: Забезпеченість озброєнням, боєприпасами, транспортом, засобами РЕБ – ключові питання

НАЗАД
11 грудня 2023 12:06

Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко перевірив позиції прикордонних підрозділів на лінії фронту на Лиманському напрямку та на кордоні з країною-агресором в межах Харківщини.

Скрізь ключовими питаннями були забезпеченість озброєнням, боєприпасами, транспортом, засобами РЕБ та іншими необхідними речами, відповідно до обстановки та погодних умов.

Голова ДПСУ зазначив, що робиться усе можливе, аби оперативно вирішувати управлінські та логістичні питання, щоб військовослужбовці на місцях були забезпечені усім необхідним.

«Я щиро вдячний Вам всім за службу, за Вашу мужність і героїзм, за те, що Ви тут, за те, що не ховаєтесь і не ламаєтесь, і за те, що захищаєте нашу державу», – зазначив Голова Держприкордонслужби.

Сергій Дейнеко заслухав керівників підрозділів та поспілкувався з бійцями. Детально говорили про тактику дій ворога, активізацію та протидію ворожим ДРГ на державному кордоні.

Керівник прикордонного відомства відмітив якісне облаштування позицій, фортифікаційне укріплення, яке провели військовослужбовці, аби укріпити оборонні лінії.

 Окремо Сергій Дейнеко подякував лікарям-прикордонникам.

«Лікарям окрема вдячність за те, що рятуєте наших воїнів, всіх. Неважливо – прикордонників, бійців ЗСУ чи Нацгвардії. Війна одна для всіх», ­– сказав він.

Кращих військовослужбовців, які проявили високий професіоналізм та мужність, було нагороджено державними нагородами та відомчими відзнаками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси