(ВІДЕО) Сергій Дейнеко: Тут є і завжди буде наш кордон!

НАЗАД
01 липня 2023 14:06

Голова Державної прикордонної служби відвідав передові позиції прикордонних підрозділів на кордоні з ворогом. Цього разу очільник «зелених беретів» побував на Харківщині.

Сергій Дейнеко перевірив облаштування позицій з прикриття та оборони лінії державного кордону, заслухав керівників підрозділів та поговорив з бійцями. Військовослужбовці зокрема зазначали, що ворог досить активно використовує засоби радіоелектронної боротьби та намагається вести повітряну розвідку для викриття наших позицій, на що українські захисники використовують всі можливі засоби, аби ефективно цьому протидіяти.

Було обговорено кроки для більш ефективного застосування мінометних та гранатометних розрахунків, уточнено деталі бойових позицій та розташування ворога. Окремо акцентувалася увага на ефективному використанню безпілотників для відстеження лінії державного кордону.

Водночас Голова служби проаналізував стан озброєння, технічних засобів і перевірив облаштування позицій та умови розміщення особового складу.  Також йшла розмова про забезпеченість харчуванням та іншими всіма необхідними засобами.

Керівник ДПСУ зазначив, що кордон з країно-агресором залишається досить складним і відповідальним напрямком, оскільки ворог щоденно веде обстріли з своєї території, а також намагається застосовувати диверсійні групи.

Сергій Дейнеко подякував бійцям за їхню мужність під час оборони країни від ворога та ще раз наголосив, шо «тут є і завжди буде наш кордон!».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси