(ВІДЕО) Сергій Дейнеко: Сили оборони разом продовжують максимально укріплювати всі ділянки кордону з білоруссю

НАЗАД
03 вересня 2022 10:15

Про це Голова Державної прикордонної служби України зазначив під час роботи в прикордонні Київщини. Він перевірив укріплення кордону в межах Чорнобильської зони та виконання завдань військовослужбовцями по межі зони відчуження.

Сергій Дейнеко відзначив ефективну взаємодію складових Сил оборони, що знаходяться на цьому напрямку. Керівник прикордонного відомства поспілкувався з керівниками різних підрозділів та детально проговорив заходи, які виконують українські захисники для забезпечення оборони країни.

«Цей напрямок залишається не менш загрозливим ніж інші, адже ми добре пам’ятаємо, що білорусь дозволила підрозділам збройних сил російської федерації здійснити вторгнення в нашу країну і через Чорнобильську зону. Нині кордон по зоні відчуження укріплений. Підрозділи Державної прикордонної служби України, ЗСУ, Нацгвардії та поліції відпрацювали всі напрями, які ворог може намагатися використати у разі повторного вторгнення. Скрізь знищені під’їзді шляхи, облаштовані необхідні оборонні елементи та інженерні загородження», - наголосив Голова Держприкордонслужби.

Він зазначив, що прикордонники разом з іншими підрозділами оборони не зупиняються та продовжують максимально нарощувати систему оборони. Також постійно ведеться спостереження за підступами до українського кордону, попри активне застосування по той бік кордону засобів радіоелектронної боротьби.

Окремо Сергій Дейнеко перевірив забезпечення підрозділів та проговорив про найнеобхідніше.

«Перемога у нас буде одна і її наближають спільні злагоджені дії всіх українських захисників. Навіть маючи значну перевагу, ворогу не вдалося нас зламати. Натомість він побачив і добре відчув нашу жагу до волі та незалежності», - сказав Сергій Дейнеко спілкуючись з захисниками.

У ході роботи він також побував у пункті пропуску, який був знищений окупантами під час вторгнення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси