(ВІДЕО) Сергій Дейнеко побував на позиціях прикордонників на Лиманському напрямку та перевірив їх забезпеченість для завдань з оборони держави

НАЗАД
13 грудня 2022 09:44

Голова Державної прикордонної служби України побував на позиціях прикордонників на Лиманському напрямку та особисто ознайомився із станом виконанням ними завдань у складі Сил оборони.

Сергій Дейнеко заслухав керівників прикордонних підрозділів на місцях та детально проговорював питання забезпеченості, зокрема озброєнням, транспортом та іншими необхідними технічними засобами, які дозволяють ефективно протидіяти окупантам й водночас зберігати життя українським захисникам.

Він відмітив злагодженість дій з підрозділами інших складових оборони, що дозволяє ефективно боронити країну.

«Військовослужбовці Держприкордонслужби справжні захисники, які мужньо протистоять ворогу, попри переважаючі сили противника. Я вдячний кожному прикордоннику, які з честю виконують завдання із захисту Україну, відстоюючи її територіальну цілісність і свободу», - зазначив Сергій Дейнеко.

Окрему увагу очільник відомства звернув на необхідності подальшого укріплення оборонних позицій, аби особовий склад мав належні місця для укриття від постійних обстрілів та відбиття штурмових атак ворога. Адже найбільша наша цінність – це люди, тому для збереження їх життя і здоров’я має робитися все необхідне.

Також Сергій Дейнеко предметно обговорював питання залученості прикордонних підрозділів з керівниками органів управління для напрацювання подальшого посилення обороноздатності на важливих напрямках.

Перебуваючи у підрозділах на передовій, Голова служби подякував прикордонникам за мужність та незламність, а також вручив охоронцям кордону державні нагороди та відзнаки служби.

«Ви робите зараз для нашої України найбільше – ви захищаєте її тут, де ворог намагається щоденно проломити нашу оборону, і саме завдяки вам окупанти не зможуть захопити нашу країну», - наголосив Голова Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси