(ВІДЕО) Сергій Дейнеко на передовій привітав прикордонників з Новим роком та вручив державні й відомчі нагороди

НАЗАД
02 сiчня 2023 14:52

Під час свого перебування Голова ДПСУ завітав до побратимів, які утримують найгарячіші напрямки, в тому числі в Бахмуті, Соледарі і на Авдіївському напрямку.

 «Впевнений, що в 2023 році наша країна остаточно Переможе країну-агресора завдяки Вашій мужності, незламності, завдяки тому, що ви зараз перебуваєте тут і наносите ураження противнику та утримуєте позиції», - про це Голова Держприкордонслужби зазначив в розмові з прикордонниками на передовій, де він перебував в Новорічну ніч.

Сергій Дейнеко також передав воїнам-прикордонникам слова вдячності від Президента України – Верховного Головнокомандувача ЗСУ.  

Під час свого перебування Голова ДПСУ завітав до побратимів, які утримують найгарячіші напрямки, в тому числі в Бахмуті, Соледарі і на Авдіївському напрямку. Він привітав воїнів зі святами та вручив їм державні й відомчі нагороди та відзнаки.

Окремо він проговорив з бійцями про забезпеченість всім необхідним - від речей до технічних засобів та озброєння.

Сергій Дейнеко висловив впевненість, що Україна відновить свою територіальну цілісність і прикордонники вийдуть на міжнародно визнаний державний кордон.

«Пишаюся тим, що Державна прикордонна служба не тільки охороняє державний кордон, а повноцінно протистоїть ворогу, що вона є прикладом мужності та незламності», - відмітив керівник відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси