(ВІДЕО) Розшукувані Інтерполом транспортні засоби знайшли українські прикордонники

НАЗАД
01 серпня 2018 11:07

Співробітники Держприкордонслужби виявили два транспортні засоби 2015 року випуску, що перебували у міжнародному розшуку.

Учора в пункт пропуску «Шегині» прибув легковик іноземної реєстрації під керуванням громадянина України. Під час огляду транспортного засобу, в багажному відділені автомобіля, прикордонники Мостиського загону виявили розібраний мотоцикл «КТМАJ» без реєстраційного номера та документів на нього. У результаті перевірки за базою даних «Інтерополу» з’ясувалось, що мотоцикл викрадено на території Австрії в червні цього року.

Крім того, військовослужбовці Харківського загону виявили автомобіль «BMW», який також перебував у міжнародному розшуку. Транспортний засіб під керуванням громадянина України мав намір виїхати з країни через пункт пропуску «Гоптівка». Як з’ясувалось автівку розшукували правоохоронні органи  Іспанії з липня поточного року.

Мотоцикл та іномарку встановленим порядком передано представникам Нацполіції. По всім випадкам поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси