(ВІДЕО) Російська актриса театру та кіно отримала заборону в’їзду в Україну за незаконне відвідування Криму

НАЗАД
02 березня 2021 10:15

Держприкордонслужба продовжує виявляти та притягувати до відповідальності осіб, які незаконно відвідують тимчасово окуповані території України.

Чергову порушницю зупинили в аеропорту «Бориспіль». У ході контролю прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» з’ясували, що жінка, громадянка Росії, перебувала в Криму порушуючи встановлений порядок в’їзду-виїзду.

Іноземка прилетіла в нашу країну рейсом з Мінська. Під час оформлення було встановлено, що вона є актрисою театру та кіно, заслуженою артисткою Росії. Також росіянка пояснила, що на український півострів їздила, начебто, з приватним візитом навесні 2020 року і потрапила туди авіарейсом. В той же час зафіксовано і інші її візити на окуповану Росією територію України.

З її слів в Україні вона планувала взяти участь у кінозйомках.

За порушення українського законодавства громадянці Росії прикордонники заборонили в’їзд в Україну терміном на 3 роки, а також притягнули до відповідальності за ст. 204-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

Наразі вона повернута за межі України зворотним рейсом в Білорусь.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси