(ВІДЕО) Рейс життя. Як на передовій рятують прикордонників Гвардії наступу «Сталевий кордон»

НАЗАД
21 грудня 2023 13:51

Прикордонники у складі Гвардії наступу героїчно захищають Україну від російських окупантів. Якісна медична допомога пораненим бійцям під час транспортування, відіграє надважливу роль в забезпеченні їхнього подальшого лікування та відновлення.  

Спеціальний евакуаційний автобус 15 мобільного прикордонного загону, обладнаний всім необхідним для підтримки життя поранених військовослужбовців під час дороги від стабілізаційних пунктів до лікарень та шпиталів.  

Транспортний засіб може замінити 5 карет швидкої допомоги та   одночасно переміщувати 14 осіб. Він поділений на декілька медичних зон для надання швидкої медичної допомоги й обладнаний всіма необхідними приладами для підтримки життєдіяльності бійців під час руху. 

«Найбільший плюс цього автобуса в тому, що при великій кількості поранених, яких ви можете транспортувати, вам треба менше людей у медичній бригаді, котрі можуть за ними доглядати», – зазначає бойовий медик «Сталевого кордону» Роман.

Прикордонники ще раз дякують фінським волонтерам з організації «Ukraine AX», які передали 15 мобільному прикордонному загону «Сталевий кордон» цей медичний автобус. 

Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси