(ВІДЕО) Рекс – помічник по службі та товариш по життю для Слідопита

НАЗАД
15 липня 2023 16:05

Ця історія про прикордонника Херсонського загону на псевдо Слідопит та його напарника, німецьку вівчарку Рекса.

Рекс навчений виявляти вибухові речовини.

Робота кінолога і його чотирилапого помічника – це насамперед врятовані життя військовослужбовців. Адже здібності собаки застосовують при розмінуванні та пошуку вибухівки, саме чотирилапі часто допомагають нашим воїнам виконувати бойові завдання на фронті.

Допомога собак під час виконання бойових завдань є дуже важливою, необхідною і незамінною. Собачий нюх досі залишається вірним помічником прикордонників на всіх фронтах і на всіх напрямках.

«Бувало багато випадків коли Рекс перебував разом з нами на позиціях та в певний момент сповіщав нас про можливий початок обстрілу чи іншу небезпеку. Адже відчуття та інтуїція у псів розвинена значно краще, ніж у людей»,- зазначає Слідопит.

Такий чотирилапий помічник своїм нюхом, слухом та зором допомагає прикордонникам пильно обороняти південь країни. Нині Рекс працює на фронті для пошуку вибухових речовин на ділянках доріг та у приміщеннях, в яких можуть бути сховані вибухові речовини.

«Я пишаюсь своїм чотирилапим побратимом та планую разом зустріти перемогу. Адже після війни у нас ще буде купа роботи»,- каже прикордонник.

Деякі поради про виховання собак від Слідопита – у відео.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси