(ВІДЕО) Прикордонники затримали 14 «великодніх» порушників

НАЗАД
17 квiтня 2023 12:37

Впродовж минулих вихідних прикордонники Чернівецького загону затримали 14 правопорушників, з яких п'ятеро «гостей» прибули з далекої Африки.

Минулої ночі прикордонний наряд відділу «Мамалига» затримав поблизу кордону з Молдовою групу порушників кордону. Чоловіки без жодних документів намагались незаконно потрапити в Україну. Зі слів затриманих стало відомо, що троє чоловіків є громадянами Еритреї, двоє - Ефіопії. Усіх затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для притягнення до адмінвідповідальності за незаконний перетин кордону. В подальшому незаконних мігрантів передадуть до Молдови в порядку реадмісії.

Також у минулі вихідні військовослужбовці відділів «Кельменці», «Порубне» та «Красноїльськ» цього ж загону у 6 випадках на кордоні з Молдовою й Румунією затримали 9 громадян України. Чоловіки призовного віку не змогли пояснити мету свого перебування у прикордонні. Порушниками виявилися мешканці Рівненської, Київської, Полтавської, Харківської та Донецької областей. 

Усіх затриманих осіб військовослужбовці доставили до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за  ст.204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси