(ВІДЕО) Прикордонники виявили пасажира-«невидимку»

НАЗАД
18 липня 2024 15:18

Прикордонники Львівського загону виявили прихованого громадянина.

Уродженець Житомирщини мав намір незаконно виїхати за межі країни, сховавшись у спальному відсіку вантажівки марки «Мерседес». Водій ваговоза за свої послуги, після перетину кордону, сподівався отримати три тис доларів США.

Під час в’їзду в пункт пропуску кермувальник повідомив, що їде сам, про що прикордонники зробили відповідну відмітку в контрольному талоні. Вже під час огляду автівки охоронці кордону помітили «зайця», який прикрившись ковдрою сховався у спальному відсіку авто.

У такий спосіб 34-річний житомирянин хотів уникнути проходження контролю та потрапити до Німеччини, адже законних підстав для виїзду за кордон у чоловіка не було.

Як результат, стосовно чоловіка, який намагався незаконно залишити країну, складено матеріали про адміністративне правопорушення, а щодо водія оперативні співробітники Львівського прикордонного загону направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси